Barça

L'estratègia torna a donar els seus fruits en la jugada del gol de la victòria de Piqué al Borussia-Park

El gol del triomf de Piqué contra el Borussia Mönchengladbach és el cinquè de la temporada dissenyat a la pissarra de Juan Carlos Unzué, segon entrenador del Barça

Jordi FandiñoActualitzat

L'estratègia, al Barça, és responsabilitat del segon entrenador Juan Carlos Unzué. Ahir, al Borussia-Park, va tornar a funcionar en la jugada del gol de la victòria de Gerard Piqué. El del central blaugrana és el cinquè gol de la temporada dissenyat a la pissarra d'Unzué i Luis Enrique el va felicitar amb una afectuosa abraçada.

"Hem pogut guanyar el partit en una jugada d'estratègia, estàvem esperant el primer córner d'aquell costat i no arribava. N'havíem tingut molts des de l'altre costat. El primer per la dreta va ser aquest i la pissarra d'Unzué ha funcionat d'allò més bé, l'execució dels jugadors també és clau. És una victòria molt merescuda i és una recompensa a l'esforç realitzat per tot l'equip. Estic molt content", va explicar el tècnic blaugrana en roda de premsa.

A la pissarra del segon entrenador del Barça hi deia que Suárez era el destinatari del córner llançat per Neymar. L'uruguaià es desmarca, xuta des de la frontal i l'atura el porter Sommer, però no bloca la pilota i apareix Piqué per fer gol. "Era una jugada d'estratègia que teníem per a Suárez, jo havia de bloquejar i després he anat al refús, he vist que el porter estava una mica insegur i ha anat molt bé", confessava Piqué just després del partit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut