Maradona en un entrenament del Dorados colombià (Foto: @Dorados)
Futbol

L'estat físic de Maradona torna a ser motiu d'alarma després de la seva última imatge pública

Unes imatges difoses a través de les xarxes socials mostren les dificultats de l'argentí per caminar i desplaçar-se

Actualitzat

L'estat físic de Diego Armando Maradona torna a ser notícia després de les últimes imatges que s'han pogut veure de l'argentí, on pràcticament no pot caminar durant un entrenament del Dorados mexicà.

El flamant entrenador del club mexicà, que sempre ha mostrat dificultats físiques, té ara greus molesties als genolls que li impedeixen moure's amb normalitat. Segons Germán Ochoa, traumatòleg que l'ha tractat en diverses ocasions, l'argentí pateix una lesió greu que té una solució difícil: "Maradona sap que la solució és operar-lo i posar-li pròtesis en els dos genolls".

Ochoa, que ja el va tractar per última vegada abans del Mundial de Rússia d'aquest estiu, ha alertat de la situació: "L'artrosi no té solució, hi ha una destrucció progressiva i total dels cartílegs". Tot i això, el metge colombià confia en els avançaments de la tecnologia per tractar les dificultats de l'exfutbolista: "No passarà que Diego no pugui caminar, no s'arribarà a això. Els avenços de la tecnologia permeten una solució".

Anar al contingut