Futbol

L'estadi Vicente Calderón acollirà la final de la Copa del Rei el 22 de maig

La junta directiva de la Federació Espanyola de Futbol ha pres la decisió definitiva en una reunió que s'ha fet a la seu de Las Rozas sense cap representant del FC Barcelona

Actualitzat

L'estadi Vicente Calderón serà la seu de la final de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i el Sevilla el 22 de maig. La junta directiva de la Federació Espanyola de Futbol ha pres la decisió definitiva en una reunió que s'ha fet a la seu de Las Rozas.

Descartades les opcions del Santiago Bernabéu pel concert de Bruce Springsteen el dia abans i el Camp Nou, la federació ha triat l'estadi de l'Atlètic de Madrid i ha descartat La Cartuja de Sevilla, que també optava a acollir la final.

A la reunió decisiva, no hi ha hagut cap representant del Barça perquè, com que és una reunió de junta directiva, només hi pot anar el president, i Josep Maria Bartomeu és a Londres amb l'equip per assistir al partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra l'Arsenal, a l'Emirates Stadium.

L'última final de Copa jugada al Calderón va ser al 2012, amb victòria del Barça sobre l'Athletic Club per 3 a 0, l'últim títol amb Pep Guardiola a la banqute blaugrana. El partit es podrà veure en directe per TV3.
Anar al contingut