Esquí alpí

L'esquiador austríac Hans Grugger, que va caure mentre s'entrenava a Kitzbühel, continua en coma induït

L'esquiador austríac Hans Grugger, que dijous va tenir un greu accident a l'estació de Kitzbühel, es troba estable dins la gravetat, en coma induït. L'equip mèdic ressalta en l'últim comunicat que l'esportista no està fora de perill, i que té fractures a les costelles i lesions als pulmons. Hans Grugger, de 29 anys, va patir aquestes lesions en caure a la zona de més pendent quan anava a una velocitat superior als 100 quilòmetres per hora. L'exigent pista Streif, considerada com la més difícil i perillosa de la Copa del Món d'esquí alpí, va ser altre cop fatídica per a un esquiador d'alt nivell.

Actualitzat
En la prova de descens que s'ha disputat aquest dissabte, victòria del suís Didier Cuche, per davant del nord-americà Bode Miller i el francès Adrien Théaux.

Per altra banda, a Cortina d'Ampezzo, Itàlia, l'alemanya Maria Riesch, líder de la Copa del Món, ha guanyat el descens, el seu tercer aquesta temporada, per davant de les nord-americanes Julia Mancuso i Lindsey Vonn. Després d'aquesta prova, Riesch amplia en 40 punts el seu avantatge al capdavant de la general respecte a Vonn, mentre que l'austríaca Elisabeth Görgl ha passat a ocupar la tercera plaça amb 592 punts.

Anar al contingut