Andreu Subies, Gerard Esteva i Gerard Figueras, a l'ofrena floral davant del monument de Rafael Casanova (@esportcat)
Esports

L'esport català passa pel monument de Rafael Casanova per fer la tradicional ofrena floral de la Diada

Es preveu una allau d'ofrenes per part d'una àmplia representació del món de l'esport català

Actualitzat

Com cada 11 de Setembre, diverses representacions del món de l'esport català han passat pel monument de Rafael Casanova, al centre de Barcelona, per deixar-hi una ofrena floral.

Els més matiners han estat els representants de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), encapçalats pel seu president, Gerard Esteva, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras.

La delegació blaugrana amb el president, Josep Maria Bartomeu; els vicepresidents, Jordi Cardoner i Carles Vilarrubí, així com diversos membres de la junta directiva al capdavant també han fet acte de presència en la tradicional ofrena a Rafael Casanova. Els han acompanyat Sergi Roberto, del primer equip de futbol; de la secció de bàsquet, l'entrenador, Sito Alonso, i el jugador, Pau Ribas. A més de representants de les seccions esportives del club.

Poc després ha estat el torn de l'Espanyol: David López, Sergio García i Gerard Moreno han estat els jugadors del primer equip escollits per dipositar l'ofrena floral de la delegació blanc-i-blava. Els ha acompanyat el conseller delegat, Ramon Robert, entre d'altres directius, que ha declarat que "no s'imagina una lliga sense l'Espanyol" en el suposat cas que Catalunya fos independent i que el club blanc-i-blau es "dedica al futbol i no a la política".

Una representació del Divina Joventut també ha fet el seu homenatge als peus del monument de Rafael Casanova.

Anar al contingut