Espanyol

L'espanyolista Sergio García no s'operarà fins a final de temporada de la lesió a l'espatlla

Sergio García, davanter del RCD Espanyol, ha visitat el doctor Ramon Cugat per valorar l'evolució de la luxació escapulohumeral a l'espatlla dreta que va patir contra el Llevant i el punta reduirà considerablement el temps de recuperació previst. Quan el dolor a la zona remeti i recuperi mobilitat a l'articulació, podrà tornar a jugar. Els metges valoren fins i tot que el català utilitzi una protecció especial. De tota manera, el jugador blanc-i-blau s'haurà d'operar a final de temporada per solucionar totalment el problema i estarà un mes i mig de baixa.

Actualitzat
D'altra banda, el davanter Álvaro té molèsties al pectini de la cama esquerra encara que les proves han determinat que no hi ha lesió muscular. El central Amat també ha notat dolor a l'empenya del peu dret però l'examen mèdic descarta qualsevol problema rellevant. Aquest dijous tots dos seran amb el grup. El porter Cristian Álvarez ha acabat la sessió matinal amb un esquinç al dit polze de la mà esquerra. L'argentí tornarà a la feina de forma progressiva després de tractar-se amb antiinflamatoris però estarà disponible per al pròxim partit contra el Deportivo, aquest diumenge a les 17.00 hores.

Dátolo, cap a l'Argentina

Jesús Dátolo, de la seva banda, ha tingut problemes amb els bitllets i finalment viatjarà aquest dimecres a l'Argentina per ser operat de la luxació traumàtica als tendons peroneals del turmell dret. L'extrem diu pràcticament adéu a la temporada ja que estarà uns dos mesos i mig de baixa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut