L'Espanyol vol continuar de celebracions al Power8 Stadium (Foto: EFE)
Futbol

L'Espanyol vol viure una altra nit màgica en l'anada dels quarts de final de Copa davant el Sevilla

L'equip blanc-i-blau juga aquesta nit (22.00) un dels partits més importants de la seva història recent. El Sevilla arriba en un moment dolç, però la il·lusió perica és sòlida després d'haver eliminat el València.

Actualitzat

L'Espanyol-Sevilla d'aquesta nit (22.00) tanca el programa de partits de Copa del Rei d'aquesta setmana. Tot i que el rival arriba en un molt bon moment de joc i resultats, l'equip blanc-i-blau no s'arronsa. L'eliminació del València en l'eliminatòria prèvia és el seu millor aval.

Sergio González va dir que pel que fa a il·lusió ningú els superarà, tot i que també va voler aclarir que la prioritat és la Lliga. L'Espanyol ha apel·lat a l'esperit de la final de Glasgow de l'Europa League del 2007, perduda als penals tot i una resistència heroica davant el Sevilla, precisament, per motivar més encara l'entorn que ja ho està des del moment en què es va certificar el pas de l'equip als quarts de final.

Tot i que reserva alguns jugadors per a la Lliga (Fuentes, Javi López i Abraham), Sergio comptarà amb els seus pesos pesants en atac: Sergio García, Stuani, Caicedo i Lucas Vázquez són a la convocatòria i gairebé tots ells seran a l'onze inicial. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut