Espanyol

L'Espanyol vol treure un bon resultat contra l'Alcorcón en l'anada dels setzens de Copa

Els blanc-i-blaus ja es van enfrontar a l'Alcorcón en la competició del KO la temporada 2013-14, quan van caure a l'anada tot i superar l'eliminatòria

Marc BéjarActualitzat

Després de les bones sensacions acumulades en les darreres jornades de Lliga, l'Espanyol afronta aquesta nit un dels reptes que cada temporada il·lusiona més els aficionats pericos. El conjunt blanc-i-blau jugarà l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l'Alcorcón (21.00), en una competició que ha portat històricament grans dosis d'optimisme i felicitat a l'equip.

Quique Sánchez Flores ja ha avançat que en el partit a Santo Domingo donarà minuts a jugadors menys habituals, que tindran la seva oportunitat per reivindicar-se. Amb les baixes de peces clau com Pablo Piatti, José Manuel Jurado, Javi Fuego i Gerard Moreno, que tindran descans, el tècnic va confirmar que serà el moment per als joves i jugadors amb pocs minuts com Víctor Álvarez, Javi López o Salva Sevilla, que tornen a la llista de convocats. Tot i això, Quique no vol cap excés de confiança i s'ha encarregat de rebaixar l'eufòria generada les últimes setmanes.

L'expedició ha sortit de l'estació de Sants, ja amb la presència de Jordi Lardín, que aquest dilluns va ser nomenat nou director esportiu, substituint Ángel Gómez, acomiadat pel club. L'equip buscarà treure un bon resultat de cara al partit de tornada, que es disputarà el 22 de desembre a Cornellà- el Prat. Els blanc-i-blaus esperen no repetir l'últim precedent contra l'equip madrileny a la Copa del Rei, la temporada 2013-14, quan l'Espanyol va haver de remuntar a casa després de caure derrotat a Santo Domingo en l'anada (1-0).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut