Sergi Darder i Gerard Moreno celebren un gol davant l'afició (Reuters)
Espanyol

L'Espanyol vol trencar la mala ratxa davant el Reial Madrid

L'equip blanc-i-blau rep aquest vespre un Reial Madrid embalat amb la intenció d'acabar amb la sequera de cinc jornades sense triomf

Actualitzat

L'Espanyol obre la 26a jornada de Lliga rebent aquest vespre (20.00) el Reial Madrid en un partit de dinàmiques oposades. Mentre que els blanc-i-blaus encadenen set jornades sense guanyar, els blancs han sumat cinc triomfs consecutius. A aquesta tendència se suma una pauta històrica: el Reial Madrid no coneix la derrota a l'RCDE Stadium i la seva última derrota al camp de l'Espanyol va ser a Montjuïc, l'any 2007 i amb Tamudo de golejador.

Però també és cert que l'actual Espanyol creix davant rivals d'entitat. De fet, aquesta temporada ja s'ha imposat al Barça a la Copa i a l'Atlètic de Madrid a la Lliga, i els de Quique Sánchez Flores saben que la millor manera d'acabar amb un període d'incertesa és obtenint un triomf de prestigi.

El tècnic madrileny no té previst fer canvis tret d'algun petit retoc. Marc Roca és la novetat en la convocatòria, però el penedesenc no té gaires opcions de ser titular. I el Reial Madrid sí que té absències notables, com Kroos, Modric o Marcelo, però ha vist com la segona unitat ha respost en els últims partits. Sergio Ramos torna a l'equip després de complir sanció mentre que, al davant, Zidane haurà de triar quin crac deixa a la banqueta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut