Espanyol

L'Espanyol vol sumar la primera victòria de la temporada a domicili al camp del cuer, l'Osca

El conjunt blanc-i-blau és cinquè en la classificació després d'un inici notable de temporada i vol continuar sumant per consolidar-se en places europees

EFEActualitzat

L'Espanyol visita aquest diumenge l'Osca amb l'objectiu de sumar la primera victòria de la temporada a domicili en un partit molt especial per al tècnic, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", que va fer pujar a Primera el conjunt aragonès la temporada passada i guarda un gran record d'aquella etapa.

El conjunt blanc-i-blau és cinquè en la classificació després d'un inici notable de temporada i vol continuar sumant per consolidar-se en places europees. El primer pas per aconseguir-ho és superar l'Osca a domicili, una de les grans assignatures pendents de la temporada.

El vestidor de l'Espanyol no es fia d'un cuer que encara no ha guanyat al seu estadi. El canvi d'entrenador en els locals és motiu de recel en el conjunt blanc-i-blau, conscient que l'Osca voldrà començar aquesta nova etapa amb un triomf davant dels seus aficionats i convèncer el seu nou tècnic, Francisco, substitut de Leo Franco.

Rubi, que té tota la plantilla a la seva disposició, no renuncia a l'ambició, però també insisteix en la prudència davant de rivals teòricament més assequibles. El tècnic català no ha pogut treballar durant la setmana amb la plantilla completa, ja que Marc Roca, Roberto Rosales, Óscar Duarte i Hernán Pérez s'han concentrat amb les seves seleccions. El central brasiler Naldo és l'única baixa a la llista respecte a l'anterior jornada.

L'Osca espera que l'efecte Francisco --el nou tècnic, que va substituir l'argentí Leo Franco-- serveixi per reaccionar i aconseguir la primera victòria de la temporada a l'estadi d'El Alcoraz en la màxima categoria. El conjunt d'Osca, que ocupa l'última posició en la taula, vol revertir la situació esportiva com més aviat millor i espera reaccionar enfront de l'Espanyol amb el nou entrenador, ja que Francisco dirigirà el primer partit des de la banqueta blaugrana.

Francisco tindrà tots els jugadors disponibles per al partit de demà, a excepció dels dos laterals esquerres --Luisinho, que és baixa de llarga durada, i Brezancic, que té un trencament en el primer dit del peu esquerre--, i per això haurà d'adaptar un jugador a aquesta posició, i tot fa indicar que serà Carlos Akapo.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut