Víctor Sánchez durant el partit contra l'Athletic
Futbol

L'Espanyol vol recuperar la bona línia del 2016 contra el Granada, el penúltim classificat de la Lliga

L'equip de Sánchez Flores torna a comptar amb Víctor Sánchez i Piatti, i espera recuperar la solidesa defensiva perduda els últims tres partits

Actualitzat

El RCD Espanyol torna a tenir la urgència de puntuar després d'haver tret un punt dels últims nou en la Lliga i confia que la visita del Granada CF aquest dissabte (13.00) sigui una bona oportunitat per tornar al camí dels triomfs. L'equip andalús arriba a Cornellà-el Prat penúltim en la classificació. Malgrat això, el vestidor blanc-i-blau ha deixat clar aquesta setmana que no es vol refiar.

Les sensacions de l'equip català en les recents jornades no són les millors. De fet, ha perdut diverses de les seves senyes d'identitat en els últims compromisos; principalment, la solidesa defensiva. Els futbolistes són conscients que no travessen el millor moment i esperen oferir una versió més contundent.

Quique Sánchez Flores recupera el migcampista Víctor Sánchez després d'haver superat una sobrecàrrega a la cama, i l'extrem Pablo Piatti. Aquest últim, titular habitual, no va poder jugar contra el València en l'anterior jornada perquè ho impedia el seu contracte de cessió.

El lateral esquerre Rubén Duarte i el porter del filial Andrés Prieto han quedat fora dels plans del tècnic madrileny. Els davanters Felipe Caicedo i Baptistao i el defensa Javi López continuen sense poder entrar.

Quique seguirà apostant per un atac amb una única referència; en aquest cas, Gerard Moreno. Durant la setmana ha provat José Antonio Reyes com a mitja punta. El retorn de Víctor Sánchez és una de les millors notícies per recuperar arguments defensius. La resta de línies no presentaran canvis radicals.

Per la seva banda, el Granada té l'objectiu d'aconseguir el que seria la segona victòria en l'últim partit de la primera volta, i així quedar una mica més a prop de la zona de permanència, que ara té a sis punts.

La realitat és que l'equip de Lucas Alcaraz arriba en un mal moment. El recent empat a casa contra un rival directe, l'Osasuna, suposa l'únic punt obtingut en tres jornades.

El tècnic recupera l'extrem Isaac Cuenca després de més d'un mes lesionat, i també té a disposició els dos primers fitxatges d'hivern de l'equip: el central islandès Sverrir Ingi Ingason i el migcampista grec Panagiotis Kone.

Alcaraz no podrà comptar amb Uche Agbo, que va ser expulsat contra l'Osasuna i s'uneix a les baixes del central Matthieu Saunier, que continua lesionat, i de l'extrem Mehdi Carcela-González i Victorien Angban, convocats a la Copa Àfrica.

Rene Krhin, que fins ara ha comptat poc per al preparador, serà el substitut d'Uche en un onze titular al qual també tornarà al lateral esquerre Gabriel Silva, que encara no va jugar contra l'Osasuna perquè no estava físicament al cent per cent. A més, Alcaraz haurà de decidir si l'acompanyant de David Lombán al centre de la defensa serà Gastón Silva o Ingason, i si completa l'equip titular amb Ezequiel Ponce o amb el jove del filial Aly Malle.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut