Espanyol

L'Espanyol vol passar pàgina de la derrota en el derbi i compensar l'afició amb un bon resultat contra el Celta

L'Espanyol ha fet avui un entrenament més distès, després de la doble sessió d'ahir, pensant en el Celta. El vestidor vol passar pàgina de la derrota en el derbi i compensar l'afició amb un bon resultat contra l'equip gallec. Aguirre ha sabut que definitivament no podrà comptar amb Wakaso, que ha entrat en la llista definitiva de la selecció de Ghana per jugar la Copa d'Àfrica.

Actualitzat
El Celta, sense Hugo Mallo, que es va lesionar, ha aprofitat que ja tenia les maletes fetes i ha viatjat a Barcelona per jugar, aquest dissabte, contra l'Espanyol en la Lliga. Els blanc-i-blaus, que no juguen la Copa, hauran tingut més dies, doncs, per preparar el partit.

Avui han treballat en un entrenament més distès després de la doble sessió d'ahir, amb Capdevila fent de porter. El vestidor vol passar pàgina de la derrota en el derbi i compensar l'afició amb un bon resultat contra l'equip gallec. Per això, esperen comptar amb el suport de Cornellà-el Prat.

D'altra banda, Javier Aguirre ha sabut avui que definitivament no podrà comptar amb Wakaso aquests dies, ja que l'espanyolista ha entrat en la llista definitiva de la selecció de Ghana per jugar la Copa d'Àfrica, que comença el dia 19 d'aquest mes.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut