Espanyol

L'Espanyol vol mantenir-se intractable a casa sumant els tres punts davant el València

L'Espanyol rep aquest dissabte el València a l'estadi Cornellà-el Prat (20 h). La permanència està en joc i Mauricio Pochettino confia en el bon rendiment de l'equip, que sempre ha donat la cara contra els rivals més potents. Els xe arriben al partit instal·lats en una còmoda tercera posició que pràcticament s'assegurarien si sumessin els tres punts contra els blanc-i-blaus. De tota manera, els valencians, lluny de Mestalla, són un equip poc solvent. De fet, no guanyen fora del seu estadi des que van derrotar el Xerez, el mes de gener.

Actualitzat
L'Espanyol arriba al compromís de la Lliga contra el València sense massa urgències després de la seva última victòria a Almeria (0-1), que pràcticament li assegura la permanència. Mauricio Pochettino, però, ha deixat clar durant la setmana que el vestidor segueix concentrat i amb ganes d'acabar la temporada mantenint la bona imatge de les últimes jornades. El tècnic argentí té les baixes dels lesionats Chica, Raúl Baena, De la Peña i Javi Márquez, i dels sancionats Pareja i Forlín. Pochettino ha hagut de tirar del planter davant les nombroses absències, sent els jugadors del filial Jordi Amat i Mahamat Azrack les grans novetats de la convocatòria.

L'Espanyol, que no ha rebut cap gol a casa a la segona volta, confia a mantenir la seva bona ratxa a Cornellà-el Prat, que s'està convertint en un camp complicadíssim per als adversaris. Encara que sigui amb un equip de circumstàncies, els de Pochettino prometen donar guerra.

Per la seva banda, el València intentarà posar fi a la seva nefasta ratxa a domicili en aquesta segona volta per intentar deixar pràcticament certificada la tercera plaça que actualment ocupa en la classificació. Unai Emery no podrà comptar amb un dels seus jugadors imprescindibles, David Silva, que està sancionat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut