Lliga BBVA

L'Espanyol vol guanyar aquest vespre al camp del Llevant per encadenar la tercera victòria consecutiva

Un triomf blanc-i-blau a l'estadi Ciutat de València permetria als de Sergio González aspirar a la setena plaça

Actualitzat

L'Espanyol buscarà aquest vespre (20.45 hores) contra el Llevant la tercera victòria consecutiva. Serà el partit que obrirà la 32a jornada de la Lliga BBVA, en un enfrontament important per a tots dos equips. Els valencians s'hi juguen la permanència després de perdre quatre dels últims cinc partits que han disputat. Els bioritmes a l'equip català, en canvi, són més positius i, de reüll, es mira el setè lloc de la classificació, que podria donar accés a Europa.

L'entrenador, Sergio González, ha afirmat que una victòria suposaria "tres punts per continuar somiant que seguim sent millors i pujar llocs en la classificació". El tècnic blanc-i-blau desitja que el bloc mantingui la seva evolució després de dues victòries seguides contra el Vila-real i l'Athletic. "És un partit molt important per continuar creixent, ser protagonistes i allargar les bones sensacions. Volem fer un bon treball i un bon partit", ha assegurat.

El xoc contra el Llevant serà especial per a Caicedo, Stuani i Sergio García, que van militar en el conjunt "granota". Lucas Alcaraz, entrenador dels valencians, no podrà comptar amb el lesionat Pape Diop.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut