Espanyol

L'Espanyol vol encadenar la segona victòria seguida a costa del Màlaga, l'equip de moda a Europa

Passat el tràngol del Rayo amb victòria, ara l'Espanyol vol fer saltar la banca derrotant aquest dissabte (16.00 h.) el Màlaga, tercer classificat de la Lliga i el millor equip de la Champions League. Aquestes credencials espanten, però el grup de Pochettino vol continuar l'escalada i fugir avui mateix de la zona de descens. Baena, Sergio García i Stuani podrien ser les novetats a l'onze inicial, que haurà de fer front a Isco, Joaquín, Saviola i companyia, que estan enlluernant tothom.
Pochettino no avança mai l'equip de cara al pròxim partit però sembla que contra el Màlaga (dissabte, 16.00 h) pot haver-hi canvis. Baena, Sergio García i Stuani, claus en la victòria contra el Rayo els dos últims, podrien ser titulars. Forlín podria ser el lateral dret i cobriria la baixa del lesionat Javi López.

Elogis al Màlaga

El tècnic creu que el desgast de la Champions de l'equip de Pellegrini podria ser un factor a tenir en compte: "Caldrà veure com els afecta jugar entre setmana. Intentarem posar-hi molt de ritme des del principi. El que és clar és que un conjunt sòlid i amb pocs punts febles. El Màlaga està impressionant a la Lliga espanyola i a Europa i haurem d'estar al 100% per guanyar".

Abans del partit contra el Rayo, es respirava molta tensió perquè l'Espanyol encara no havia guanyat cap partit. Ara, després de la primera victòria, Pochettino creu que l'ansietat ha disminuït: "Amb el Rayo arribàvem en una situació límit. Ara, en canvi, hem recuperat la confiança i això ens ha de calmar".