Espanyol

L'Espanyol vol confirmar els símptomes de millora al Camp Nou davant l'Almeria

L'Espanyol espera que la visita de l'Almeria a l'estadi de Cornellà-el Prat sigui l'inici de la remuntada. Després d'encadenar cinc derrotes consecutives i quedar-se a un punt del descens, els blanc-i-blaus no poden fallar contra un rival que es troba en idèntica situació a la classificació. Per això, els homes de Mauricio Pochettino esperen confirmar els símptomes de millora oferts al Camp Nou amb una victòria que permeti recuperar la tranquil·litat en l'entorn espanyolista. Moisés i Ben Sahar s'han entrenat a un ritme inferior del grup però s'espera que dissabte puguin entrar a la llista de convocats.

Actualitzat
Set jornades sense guanyar, cinc derrotes consecutives i l'equip a un punt del descens és una estadística prou negativa per pensar que l'Espanyol se la juga en el partit contra un Almeria també necessitat de punts. Els de Mauricio Pochettino volen confirmar els símptomes de millora oferts contra el Barça amb una victòria per donar tranquil·litat a l'equip i l'entorn blanc-i-blau i per evitar mals majors.

Moisés i Ben Sahar s'han entrenat a un ritme inferior que els seus companys a causa dels problemes físics que han arrossegat els últims dies, però, en principi, no haurien de tenir cap problema per entrar en la convocatòria. Coincidint amb aquest partit, se celebrarà el tradicional "Dia de la Curva", en què aquest col·lectiu d'aficionats espanyolistes vendran un seguit de productes i una part de la recaptació obtinguda es destinarà a fons solidaris.
Anar al contingut