Futbol

L'Espanyol vol confirmar el bon moment davant el seu públic contra un Sporting en evolució

L'equip d'Abelardo, tot i ser tercer per la cua, mostra signes de millora i sol puntuar a Cornellà-el Prat, però fa vuit jornades que els de Sánchez Flores són invictes i set, que no han encaixat gols

Actualitzat

L'Espanyol rep aquest diumenge un Sporting de Gijón en zona de descens amb la intenció de confirmar el creixement que mostren els vuit partits de Lliga sense perdre dels de Quique Sánchez Flores, que, a més, n'han jugat set sense encaixar cap gol. El partit sembla una oportunitat immillorable d'oferir la segona victòria de la temporada a l'afició de Cornellà-el Prat.

Dins del vestidor blanc-i-blau, les sensacions són molt positives. Després d'un empat al Vicente Calderón, queda clar que l'equip es veu capaç d'enfrontar-se amb reptes importants. De tota manera, la plantilla no vol que el bon moment la porti al relaxament davant un rival feble sobre el paper com l'Sporting.

Quique no podrà comptar amb l'extrem Pablo Piatti, que no s'ha recuperat a temps d'unes molèsties a l'isquiotibial dret. Salva Sevilla i Óscar Melendo són baixa per decisió tècnica. I Álvaro Vázquez i Marc Roca tornen a la convocatòria, recuperats de diverses dolences.

El conjunt periquito necessita mantenir el seu segell d'identitat intacte. Per començar, blindarà el territori que ocupa Diego López, ara per ara un dels porters més en forma de la Lliga. A dalt, el tècnic ha assajat com atacar la defensa de cinc que ha plantejat el rival en els seus últims compromisos. En un dels assajos a la Ciutat Esportiva, l'entrenador va alinear un onze força ofensiu amb Baptistao a la dreta, Hernán Pérez a l'esquerra i Gerard Moreno i Caicedo en punta.

Els últims precedents en les visites de l'Sporting a l'Espanyol no han deixat un bon record a l'amfitrió. La temporada passada, els asturians van vèncer per 1 a 2, i en la 2011-12 també van guanyar per 0 a 3. Han puntuat en nou de les deu últimes visites.

L'Sporting repetirà per tercera jornada seguida una alineació amb tres centrals i dos carrilers, un sistema que mostra signes de millora en l'estratègia d'Abelardo. No obstant això, el tècnic de Gijón no pot repetir la seva alineació ideal, tenint en compte que Lillo, un lateral reconvertit en central, s'ha lesionat. El seu substitut, Babin, pot ser l'única novetat respecte a l'equip que va guanyar un rival directe com l'Osasuna (3-1) ara fa una setmana. Entre les baixes per lesió, també hi ha Carlos Castro i Dani Ndi.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut