Hernán Perez (EFE)
Hernán Perez pot ser una de les novetats de l'Espanyol en l'onze inicial (EFE)
Espanyol

L'Espanyol vol acabar l'any amb bon regust eliminant l'Alcorcón a la Copa

L'equip blanc-i-blau, que porta un empat (1-1) del partit d'anada, vol reprendre el fil de les victòries a la Copa

Actualitzat

L'Espanyol rep aquest vespre l'Alcorcón (21.00) amb la missió de classificar-se per als vuitens de final de la Copa del Rei. L'equip blanc-i-blau, que afronta el duel amb un 1-1 del partit d'anada, no es vol refiar d'un rival que ja va ocupar titulars anys enrere eliminant tot un Reial Madrid del torneig del KO. Han passat ja set anys des d'aquella gesta i el conjunt madrileny està més preocupat ara mateix per sortir de la zona baixa de Segona.

Quique Sánchez Flores i els seus volen reprendre l'esplèndida ratxa de nou partits sense derrota que duien fins al derbi de diumenge passat per minimitzar els efectes de la derrota davant el Barça, tant a nivell esportiu com extraesportiu. En aquest sentit, el tècnic perico va demanar disculpes a l'afició per si la seva actitud elogiosa cap a Messi i companys del Barça havien decebut.

La tornada d'Hernán Pérez a l'equip serà una de les notes destacades en el pla esportiu. També la possible titularitat del jugador Marc Navarro, l'únic lateral dret pur de la convocatòria, davant les absències de Javi López i Víctor Sánchez.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut