Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol visitarà el Bernabéu amb molts suplents i pensant en Glasgow

Els ànims a l'Espanyol estan força tranquils. Abans de marxar cap a Glasgow, els blanc-i-blaus tenen un partit força complicat, davant un rival, el Reial Madrid, que s'està jugant el títol de Lliga. Ara els de Capello, a falta de cinc jornades, són a només dos punts del Barça i estan més motivats que mai. Per viatjar a Madrid són baixa Tamudo, De la Peña, Riera, David García i Ito, que està sancionat. Les novetats en la convocatòria de Valverde són Costa, Jônatas i Velasco.

Actualitzat

És difícil de creure

Ernesto Valverde, entrenador de l'Espanyol, ha comentat que no creu que ningú pensi que el seu equip va al Bernabéu a perdre, malgrat tenir un partit tan important per al conjunt blanc-i-blau com la final de la Copa de la UEFA dimecres que ve 16 de maig. El tècnic ha insistit que "la nostra intenció és aconseguir els tres punts i el contrari, que s'està jugant el títol de Lliga, ho sap", si bé ha matisat que "no podem oblidar que tenim una final dimecres".

Operació Glasgow, al detall

Ahir al vespre es van exhaurir les entrades, per tant, 13.250 pericos seran a Glasgow el dia 16. Hi haurà un dispositiu especial a l'aeroport d'El Prat per facilitar l'anada i la tornada. Tots els socis de l'Espanyol tindran un pàrquing gratuït a l'aeroport i un servei de busos llançadora que els portarà cap a la terminal A. El dia del partit sortiran 20 xàrters entre les 3 de la matinada i les 9 del matí. Un cop a Glasgow, hi haurà un punt d'atenció als socis a l'hotel Thistle i a l'entorn de l'estadi de Hampden Park. Pels que no viatgin a Escòcia, el punt de reunió serà el Palau Sant Jordi de Barcelona. Si l'equip guanya el títol, les celebracions es faran el dijous 17 al vespre a l'esplanada olímpica, entre l'estadi Lluís Companys i el Sant Jordi.

Anar al contingut