Jurado
Jurado, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

L'Espanyol visita l'Eibar en un duel directe entre aspirants a les places europees

Els blanc-i-blaus no podran comptar amb Piatti per sanció, però reben la bona notícia del retorn de Víctor Sánchez després de dos mesos i mig.

Actualitzat

L'Espanyol es desplaça a Ipurua aquest dissabte per enfrontar-se a l'Eibar (13.00) en un partit que es percep com un autèntic compromís per a dos equips que aspiren a la part alta de la classificació que dona dret a la Lliga Europa.

L'Espanyol hi arriba carregat de confiança després de vèncer el Las Palmas a Cornellà-el Prat (4-3) i amb la intenció de signar una nova victòria abans de l'aturada de seleccions del proper cap de setmana.

Quique Sánchez Flores recupera el migcampista Víctor Sánchez, que ha tornat a la convocatòria després de més de dos mesos lesionat en el soli dret. És poc probable que pugui jugar 90 minuts.

En el capítol de baixes, José Antonio Reyes té una tendinitis al genoll esquerre i Pablo Piatti ha de complir sanció per acumulació de targetes. Tot i que l'absència de l'argentí és important per al sistema del tècnic, no sembla que hagi de canviar el sistema de 4-4-2. Jurado es perfila com a relleu a la banda esquerra.

El partit de la primera volta contra l'Eibar va servir per rellançar anímicament els periquitos, gràcies a una remuntada de tres gols en la segona part que va valer l'empat (3-3). Aquesta vegada, el preparador blanc-i-blau confia a fer una actuació més sòlida, tot i que reconeix la dificultat de l'estadi basc.

A més, hi ha en joc la diferència de gols particular entre els dos conjunts, en el cas que hagin de lluitar al final per la sisena o la setena plaça de la Lliga. Els dos es troben molt igualats, ja que van acabar la primera volta amb els mateixos punts (26), i en la segona l'equip local ha sumat 14 punts en 8 partits (4 victòries, 2 empats i 2 derrotes), per 13 dels barcelonins (4 victòries, un empat i 3 derrotes).

L'Eibar no ha pogut guanyar en els tres últims partits (dos empats amb la Reial Societat i l'Osasuna; una derrota contra el Reial Madrid) i el seu entrenador, José Luis Mendilibar, ha de complir el tercer i últim partit de sanció després que el van expulsar a Anoeta.

Mendilibar té les baixes per lesió de Fran Rico i de Nano, i ha convocat els 20 futbolistes disponibles. El matx serà especial per al defensa Anaitz Arbilla, que va militar les dues temporades anteriors a l'Espanyol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut