Futbol

L'Espanyol visita el Vila-real amb l'objectiu de mantenir-se al capdamunt de la classificació

Álvaro ha entrat a la llista blanc-i-blava després de la fractura al nas, mentre que Dos Santos és la novetat dels locals

Actualitzat

El Vila-real i l'Espanyol obren la segona jornada de Primera Divisió al Madrigal aquest divendres (20.30), en un partit en què els dos equips buscaran la victòria per refermar les bones sensacions aconseguides en les últimes dates.

El conjunt groc ve d'empatar al camp del Betis i els periquitos són un dels colíders de la classificació després de la primera victòria, a casa, contra el Getafe (1-0).

Al Vila-real, la gran novetat en la convocatòria és Jonathan dos Santos, que es va incorporar més tard a la pretemporada. En l'apartat de baixes l'equip castellonenc trobarà a faltar el capità, Bruno Soriano, i l'entrenador, Marcelino García. Tots dos van acabar el primer partit expulsats.

Per als blanc-i-blaus, l'únic dubte durant la setmana ha estat Álvaro González, amb una fractura nasal. Malgrat això, el central s'ha exercitat sense problemes amb una màscara protectora de fibra de carboni i ha entrat en la convocatòria.

El lateral dret Rober Correa i el davanter Mamadou són les baixes en la llista de Sergio González respecte a la primera jornada de Lliga. Per decisió tècnica, Ciani, Abraham González i Juan Fuentes no han entrat en la llista.

L'Espanyol arriba amb el bon record de la victòria de la temporada passada (0-3), però, de fet, les visites al Madrigal sempre se li fan difícils. Només n'ha tret aquesta victòria dels últims deu partits.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut