Espanyol

L'Espanyol visita el Tenerife en la seva estrena a la Copa

L'equip blanc-i-blau juga aquest vespre (21.30) amb el record de la prematura eliminació de l'any passat ben present. Diego López és dubte i alguns dels menys habituals tindran la seva oportunitat.

Actualitzat

L'Espanyol juga aquest vespre (21.30) el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei al camp del Tenerife, un segona amb aspiracions. L'equip perico té molt present el fiasco de la passada temporada, quan va caure a les primeres de canvi davant l'Alcorcón.

Tot i aquest precedent, Quique Sánchez Flores, tècnic espanyolista, aprofitarà per donar descans a algun dels seus jugadors més utilitzats. De fet, ja no viatgen a Canàries Piatti, Baptistao, Víctor Sánchez ni Jurado. La Copa ha de ser una oportunitat perquè els jugadors amb menys minuts es reivindiquin.

Qui tenia més clara la titularitat en el partit d'aquest vespre era el porter Diego López, però un inoportú procés gripal el fa ser dubte. D'entre els que han arribat -o han tornat- aquest estiu, és molt possible que Sergio Sánchez, Naldo, Dídac Vilà, Esteban Granero  o Sergio García juguin de sortida.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut