Espanyol

L'Espanyol visita el camp d'un Vila-real que encara no coneix la victòria a la Lliga

L'Espanyol visita aquest diumenge El Madrigal (17 h), on posarà a prova l'intent de reacció d'un Vila-real en crisi. Mauricio Pochettino no podrà comptar finalment amb Javi Chica, que està lesionat, i l'argentí Iván Pillud ocuparà el seu lloc a la defensa. Tamudo i De la Peña continuen de baixa per lesió i no es podran retrobar amb un vell conegut: Ernesto Valverde. El "Txingurri" està sent molt discutit pel mal començament d'un Vila-real que és penúltim a la classificació i que encara no ha guanyat cap partit a la Lliga.

Actualitzat
L'Espanyol vol aprofitar el mal moment del Vila-real per encadenar el seu quart partit sense conèixer la derrota. Després de les dues primeres ensopegades contra l'Athletic de Bilbao i el Reial Madrid, els de Mauricio Pochettino van reaccionar amb dos triomfs contra el Deportivo i el Màlaga, tot i que l'empat a zero davant el Xerez a casa ha tornat a generar certs dubtes respecte a la capacitat realitzadora de l'equip.

Sense Tamudo i De la Peña, el club blanc-i-blau visita El Madrigal amb una tercera baixa important per lesió, la de Chica, que fins ara era el lateral dret titular de l'equip i que serà reemplaçat per Pillud. Els principals dubtes de Pochettino es troben a la punta d'atac, perquè el tècnic argentí ja ha provat diverses combinacions i sembla que encara no ha trobat la ideal.

Per la seva banda, el submarí groc està obligat a guanyar sí o sí després d'un decebedor inici de campionat. Amb cinc jornades disputades només ha sumat dos punts, i és l'únic equip juntament amb el Xerez que encara no coneix la victòria. A més, dijous va caure contra el Salzburg a la Lliga Europa per 2-0, per la qual cosa Ernesto Valverde podria tenir els dies comptats si no comença a guanyar ja. L'exentrenador de l'Espanyol continua sense poder disposar d'Ariel Ibagaza, lesionat, tot i que recupera Diego Godín.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut