Futbol

L'Espanyol viatja a Saragossa amb la baixa d'última hora de Carlos Kameni

L'Espanyol jugarà aquest diumenge a Saragossa, en un partit en què els de Víctor Muñoz esperen els blanc-i-blaus amb moltes ganes, després de la derrota a la final de Copa. Els de Lotina volen deixar la permanència pràcticament enllestida a La Romareda, i és que amb una victòria se situarien amb 40 punts. Kameni, amb una lumbàlgia, s'ha afegit a última hora a les baixes de Pochettino, amb una tendinitis, i Iván de la Peña, per una elongació muscular. També han caigut de la llista Zabaleta i Miki, mentre que hi entren Moisés i Costa, després d'estar sancionats, i Domi i Jofre.

Contra el Saragossa van guanyar la Copa i diumenge, contra el mateix equip, volen repetir una victòria que els asseguri pràcticament la permanència. La plantilla de l'Espanyol té la convicció d'aconseguir-ho, tot i que els espera un rival amb ànims de revenja.

En tota la segona volta del campionat, els blanc-i-blaus no saben el que és guanyar fora de casa. Lotina espera que a La Romareda es trenqui aquesta dinàmica, una victòria que el tècnic basc considera vital per assegurar-se la permanència.

Carlos Kameni, amb una lumbàlgia, s'ha afegit a última hora a les baixes d'Iván de la Peña i Pochettino, també lesionats. El porter del filial, Biel Ribas, serà el substitut del camerunès a la llista de convocats. Les altres novetats són Moisés, Costa, Domi i Jofre.

NOTÍCIES RELACIONADES