L'expedició de l'Espanyol ha viatjat al matí cap a l'Equador (RCD Espanyol)
Els jugadors de l'Espanyol en un dels viatges d'aquesta temporada (RCD Espanyol)
Espanyol

L'Espanyol viatja a Guayaquil per participar a la Copa Euroamericana davant el Barcelona Sporting Club

El club català ha viatjat sense Colotto i Mationi, que acaben el seu contracte. Stuani, Héctor i Abraham tampoc acompanyen l'equip.

Carolina PonsActualitzat

El cos tècnic i els jugadors del RCD Espanyol han viatjat aquest dimarts a Guayaquil, on jugaran un amistós contra el Barcelona Sporting Club. Els blancs-i-blaus participaran a la Copa Euroamericana amb aquest partit que disputaran dijous 28, a les 19.30 hora local. Esport3 oferirà en directe el partit, a les 2.30 de l'hora catalana.

El tècnic blanc-i-blau, Sergio González, ha emprès el viatge amb 16 jugadors, entre els quals es troben Rubén Duarte i José Antonio Raillo, que seran jugadors del primer equip en la propera temporada. Per la seva banda, Stuani i Héctor Moreno no s'han desplaçat amb la resta dels companys, ja que estan convocats per les seleccions de l'Uruguai i Mèxic, respectivament. Colotto i Mattioni tampoc han viatjat a terres equatorianes, perquè tots dos acaben contracte i no seguiran al club. Abraham no serà present, ja que està a punt de ser pare.

L'equip dedicarà part de la jornada matinal de dimecres a atendre compromisos comercials, socials i solidaris. A la tarda, els homes de Sergio entrenaran a l'Estadi Monumental, seu del partit.

Anar al contingut