Espanyol

L'Espanyol viatja a Granada sense Felipe Caicedo, baixa d'última hora per unes molèsties als isquiotibials

El jugador equatorià s'ha entrenat al marge del grup i no viatja a Granada per precaució. Pape Diop i Víctor Sánchez, sancionats, també són baixa i tornen a la llista Mamadou, Montañés i Rober.

Actualitzat

L'RCD Espanyol tancarà dilluns la 29a jornada de Primera divisió, a les 20.30 al camp del Granada. Els de Galca estan ara mateix a 5 punts de l'equip andalús que és precisament, el primer que està en la zona de descens. La victòria del Barça contra el Getafe (6-0) li va anar bé a l'Espanyol, i també l'empat del Rayo contra l'Eibar, ja que tant el Getafe com el Rayo són rivals directes dels blanc-i-blaus a la zona baixa.

La plantilla s'ha entrenat aquest diumenge i aquesta tarda ja vola cap a la capital andalusa. Álvaro, recuperat de la febre de dissabte ja ha pogut treballar amb el grup. El que s'ha entrenat al marge del grup aquest matí ha estat Felipe Caicedo, que finalment ha caigut de la convocatòria per unes molèsties als isquiotibials de la cama esquerra. Galca prefereix reservar-lo: "Hem preferit no arriscar perquè és un jugador molt important." Pape Diop i Víctor Sánchez, sancionats, també són baixa per al partit de Granada i tornen a la llista Mamadou, Montañés i Rober.

L'entrenador de l'Espanyol és conscient que la cita contra el Granada a Los Cármenes és molt important i és un "partit clau", perquè es tracta d'"un rival directe".

La convocatòria completa: Arla, R. Correa, R. Duarte, V. Álvarez, E. Roco, Gerard, Salva S., Burgui, Abraham, Montañés, Pau López, Javi López, Hernán Pérez, Jordán, Álvaro, O. Duarte, M. Asensio i Mamadou.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut