Espanyol

L'Espanyol viatja a Getafe amb les novetats de Raül Rodríguez, Torje i Capdevila

L'Espanyol viatjarà aquest divendres a la tarda cap a Madrid per jugar, dissabte a les 8 del vespre, al camp del Getafe. Els blanc-i-blaus s'han entrenat per última vegada abans del partit en un ambient prou relaxat. Les novetats de la llista de convocats respecte a l'últim partit de Lliga són Raül Rodríguez, Torje i Capdevila, mentre que cauen Stuani i Héctor Moreno, per sanció, i Mattioni, per decisió.

Actualitzat

L'Espanyol viatjarà aquest divendres a la tarda cap a Madrid per jugar, dissabte a les 8 del vespre, al camp del Getafe. Els blanc-i-blaus s'han entrenat per última vegada abans del partit en un ambient prou relaxat.

De cara a aquest enfrontament, Javier Aguirre haurà de buscar substituts als sancionats Moreno i Stuani. De fet, el mateix entrenador mexicà tampoc no serà a la banqueta perquè també esta sancionat.

Les novetats de la llista de convocats respecte a l'últim partit de Lliga són Raül Rodríguez, Torje i Capdevila, mentre que cauen Stuani i Héctor Moreno, per sanció, i Mattioni, per decisió tècnica.

Tena: "Podem jugar amb l'ansietat del Getafe"

Sota la direcció d'Alfredo Tena per la sanció de Javier Aguirre, l'equip blanc-i-blau vol retrobar-se amb la victòria aprofitant la complicada situació del rival, que fa 10 partits que no guanya.

El segon d'Aguirre ha assegurat en roda de premsa que poden jugar amb l'ansietat del rival però també ha reconegut que els pot perjudicar que el Getafe només hagi sumat tres dels últims 30 punts en joc perquè estaran més concentrats. Tena també ha revelat que encara no tenen decidit qui seran els substituts dels sancionats Héctor Moreno i Stuani a l'onze titular al Coliseum.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut