L'Espanyol veu com se li escapa la victòria al minut 90 davant el Sevilla (2-2), tot i jugar amb un més la segona part

L'Espanyol ha tingut a tocar la victòria en l'estrena de Javier Aguirre a Cornellà-el Prat. Quan semblava que els tres punts eren al sac, Negredo ha fet el definitiu 2-2 al minut 90. Els blanc-i-blaus s'han avançat amb gol de Verdú de penal al minut 13. Però Rakitic, també de penal, però dubtós, ha fet l'1-1. En la represa, Simao ha aconseguit el 2-1.

Muñiz Fernández s'ha convertit en l'autèntic protagonista del partit, a la primera part: amb dos penals xiulats i una expulsió.

En el minut 13, el col·legiat ha assenyalat una pena màxima de Fernando Navarro per fer caure Joan Verdú dins l'àrea. Des dels onze metres, el mateix Verdú ha fet l'1-0 a l'estil Panenka. És el cinquè gol del blanc-i-blau a la Lliga.

Deu minuts després, Muñiz Fernández ha castigat l'Espanyol amb un penal més que dubtós, que ha transformat Rakitic per una suposada falta de Stuani dins l'àrea. Amb l'empat 1-1, el Sevilla ha vist com a set minuts per al descans es quedava amb deu homes, per l'expulsió de Reyes amb doble groga -la primera per un cop de colze i la segona per xutar la falta abans del xiulet-. L'última opció abans del descans ha estat per a Stuani, però ha estat lent i ha acabat reclamant penal.

Amb un home més, l'Espanyol s'ha trobat còmode al terreny de joc. Necessitat dels tres punts, ha vist la recompensa amb el 2-1 de Simao, en el minut 61. El portuguès, que feia dos minuts que era sobre el terreny de joc, ha rematat de cap a la sortida d'un córner i ha marcat.

Joan Verdú ha tingut la sentència en l'últim quart, amb un xut de rosca, que ha sortit fregant el pal esquerre de Diego López. El Sevilla, però, ha anat avisant. Rakitic ha donat problemes a Cristian i Manu del Moral ho ha provat gairebé al final.

Quan tothom ja veia molt a prop la victòria de l'Espanyol, ha arribat la galleda d'aigua freda. Al minut 90, Negredo, de cap, ha fet el 2-2 definitiu, arran d'una centrada de Coke. Un gol que ha deixat glaçats els 16.000 espectadors que han assistit a Cornellà-el Prat, en l'estrena de Javier Aguirre a casa.

Amb el punt sumat, l'Espanyol deixa de ser cuer, provisionalment, i se situa penúltim en detriment del Dépor, per diferència de gols.