Espanyol

L'Espanyol ultima els detalls del debut a la Lliga a porta tancada

Rubi no ha obert l'entrenament per tal de preparar a consciència el primer partit de la Lliga

Actualitzat

L'Espanyol jugarà dissabte a Balaídos. Aquest dijous al matí, els blanc-i-blaus han treballat en el plantejament amb què pretenen guanyar el Celta de Vigo. Ha estat la primera sessió a porta tancada des que Rubi es va fer càrrec de l'equip. Per tant, això ja va de debò. Per a aquest primer matx de la temporada, el tècnic recupera David López, Granero i Sergio García. A l'equip hi ha optimisme i ganes de traslladar les bones sensacions de la pretemporada a la competició oficial.

Després de l'entrenament, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació Víctor Sánchez i ha preferit ser prudent i frenar una mica l'eufòria que es respira després d'haver-ho guanyat tot a la pretemporada:

"Preferim un entorn il·lusionat. No hem fet res, són partits de pretemporada i tot és relatiu. L'equip per sensacions està còmode, bé i hem d'intentar ratificar-lo. El primer any de Quique Sánchez Flores vam fer una pretemporada molt bona i després vam acabar perdent 6-4 contra el Sevilla"

Justament per això, el jugador blanc-i-blau reconeix que el Celta de Vigo és un dels rivals més incòmodes per començar la Lliga:

"Sabem que patirem, però volem tenir la pilota, ser protagonistes i guanyar. El que cometi menys errors s'endurà el partit. El Celta no ha estat bé en pretemporada, però sabem el que ha fet altres anys. Hem viscut allà partits molt durs, on hem anat a remolc."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut