Futbol

L'Espanyol ultima el fitxatge del davanter argentí Milton Caraglio

L'Espanyol està a punt de tancar un nou reforç per a la davantera. Es tracta de l'argentí Milton Caraglio, un davanter corpulent i amb facilitat anotadora que actualment juga al Rangers de Talca xilè. Caraglio podria no ser l'únic davanter a arribar, cosa que implicaria la sortida del club d'Álvaro Vázquez.

Actualitzat
L'Espanyol està a punt de tancar un nou reforç per a la davantera. Es tracta de l'argentí Milton Caraglio, un davanter corpulent i amb facilitat anotadora que actualment juga al Rangers de Talca xilè. Caraglio podria no ser l'únic davanter a arribar, cosa que implicaria la sortida d'Álvaro Vázquez.

Caraglio es troba ara mateix molt a prop de ser jugador de l'Espanyol. L'entitat blanc-i-blava espera tancar la seva contractació aquesta mateixa setmana, segons ha pogut saber TV3. L'atacant argentí, de 23 anys, es va formar a Rosario Central i, després d'un pas a la Lliga nord-americana, ara està destacant a Xile. Es tracta d'un jugador alt i corpulent (1,87 i 85 quilos) i facilitat rematadora: 3 gols en 7 partits aquesta temporada. L'argentí té ofertes d'Anglaterra i Itàlia, però prefereix jugar a la Lliga espanyola.

Malgrat la possible incorporació de Caraglio, l'Espanyol no descarta la contractació d'un segon davanter, cosa que obriria la porta de sortida a Álvaro Vázquez, amb qui el club manté des de fa setmanes un contenciós.





Anar al contingut