Espanyol

L'Espanyol troba a faltar Javi Márquez i veu com el Mallorca remunta a Cornellà-el Prat (1-2)

En el partit que obria la 26a jornada a Primera, l'Espanyol va perdre a Cornellà-el Prat davant del Mallorca (1-2). En la primera part, el matx no va tenir treva, amb moltíssimes ocasions. Kameni va aturar un penal al "Chori" Castro. Al minut 19, Álvaro avançava els pericos i, abans del descans, l'àrbitre va anul·lar un gol legal a Webó. Després del descans, els de Laudrup van dominar el joc davant d'un equip blanc-i-blau que va pagar l'esforç físic i l'absència de Javi Márquez. Webó i N'Sue van fer les dianes balears.

Aquest cop Kameni no va poder evitar la derrota de l'Espanyol tot i tenir una excel·lent actuació. Tan aviat com va arrencar el partit, Amat va fer un penal sobre Webó, que va xutar el "Chori" Castro i que el camerunès va poder rebutjar. En la jugada següent, Callejón va estavellar la pilota al pal de la porteria mallorquinista. El mateix Callejón va fer una assistència perfecta per a Álvaro Vázquez, que amb molta seguretat va superar Aouate. Era el minut 19. I al 36, l'àrbitre va anul·lar un gol vàlid del Mallorca, ja que no hi havia fora de joc. Luis García no va estar tan hàbil com Álvaro Vázquez i Kameni va tornar a intervenir per impedir el primer gol del conjunt de Michael Laudrup. Però sembla que va caure malament i van estar a punt de substituir-lo.

A la segona part, l'Espanyol es va deixar dominar i, al minut 62, Webó va desviar al fons de la xarxa una bona centrada de l'exespanyolista Tejera. Sergio García va demanar penal en una caiguda dins de l'àrea. Al 80, el japonès Aki va fer una bona passada i Webó va estavellar la pilota al pal. I dos minuts després, bona parada de Kameni, però N'Sue, molt atent, va marcar el gol de la victòria del Mallorca. La defensa blanc-i- blava va fer moltes concessions en aquesta segona meitat i va facilitar la remuntada mallorquinista.