L'expedició espanyolista, a la seva tornada de la gira per Bolívia (RCDE)
Futbol

L'Espanyol torna de Bolívia i marxa de vacances

L'equip blanc-i-blau tanca el curs pel que fa a l'activitat esportiva, però aquesta setmana pot anunciar el nou director esportiu i el nou tècnic aquesta setmana

Actualitzat

L'expedició de l'Espanyol ha tornat aquest dilluns a Barcelona de la seva gira de Bolívia, on ha disputat dos amistosos, contra el Blooming i el Bolívar.

La plantilla blanc-i-blava inicia les vacances d'estiu, que s'allargaran durant aproximadament un mes i mig, encara que el central costa-riqueny Óscar Duarte i el xilè Enzo Roco estan concentrats amb les seves respectives seleccions, mentre el porter Pau López i el migcampista Marco Asensio s'entrenen amb l'espanyola.

Els jugadors han acabat satisfets de l'experiència a Bolívia, on, a més dels dos amistosos, l'Espanyol ha participat en diferents compromisos solidaris i comercials.

Una vegada la temporada esportiva ha acabat, l'entitat catalana se centra ara en el disseny de la pròxima campanya 2016-17, i tot apunta que el club blanc-i-blau farà els nomenaments del director esportiu i del tècnic durant aquesta mateixa setmana.

Anar al contingut