Espanyol

L'Espanyol torna als entrenaments pensant en l'Atlètic de Madrid sense Hernán Pérez ni Leo Baptistao

El capità blanc-i-blau Javi López ha assegurat en roda de premsa que no existeix "por" de parlar d'Europa, però insisteix que s'ha d'anar "partit a partit"

Joan CaubetActualitzat
Després de la victòria davant el Leganés, l'Espanyol ja ha tornat a la feina aquest dimarts en la primera sessió preparatòria pel partit d'aquest dissabte a Cornellà-el Prat contra l'Atlètic de Madrid. Ni el paraguaià, Hernán Pérez, amb un esquinç al turmell esquerre, ni el brasiler Leo Baptistao, amb molèsties al quàdriceps dret, han pogut completar l'entrenament. Per la seva banda, Óscar Melendo ha tornat a reaparèixer després d'haver superat les seves molèsties al genoll.

En la roda de premsa posterior, el capità Javi López ha destacat que el conjunt perico lluitarà fins al final per aconseguir la millor posició possible i ha tornat a recordar que, com va dir a principi de temporada, veu molta il·lusió en l'entorn. El lateral blanc-i-blau assegura que no existeix "por" a parlar d'Europa, però insisteix que s'ha d'anar "partit a partit".

"Ho tenim clar, no volem renunciar a res i volem quedar el més amunt possible. Nosaltres creiem, anem partit a partit i seria molt important aconseguir els tres punts dissabte. Nosaltres tenim un objectiu clar, quedar entre els deu primers, i a partir d'aquí estem en una situació molt bona per acabar més amunt. No renunciem a res però anem a partit a partit per veure on pot arribar l'equip", ha remarcat el capità perico.

El futbolista andalús ha reconegut que classificar-se per Europa seria beneficiós per al club, però ha recordat que no és l'objectiu inicial: "És un projecte a llarg termini però estem en una situació més que merescuda i que potser no s'esperava al principi de temporada". "Si parlem d'Europa i després no s'aconsegueix, acabarem amb mala sensació la temporada. Volem quedar el més amunt possible. Europa és una opció real, però anirem partit a partit amb fam i ambició. A quin jugador no li agrada jugar una competició així?", ha explicat Javi López.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut