Espanyol

L'Espanyol torna a tenir el problema de les baixes de cara al partit contra la Reial de Tamudo

Les baixes tornen a ser protagonistes quan falten dos dies per la visita que l'Espanyol farà al camp de la Reial Societat. L'objectiu de Pochettino i els seus és sumar els primers punts de la temporada com a visitants, però l'entrenador torna a estar molt condicionat per les lesions. Dátolo, De la Peña i David García estan totalment descartats per al partit d'Anoeta. A més, avui Sergio García i Víctor Ruiz s'han entrenat al marge del grup. Tots dos seran dubte fins a l'entrenament de demà, l'últim abans de viatjar a Sant Sebastià, on els blanc-i-blaus es retrobaran amb Raúl Tamudo. Carlos Kameni ha avisat del perill de l'excapità.

Actualitzat
Divuit anys amb l'Espanyol, tretze dels quals al primer equip, i ara jugador de la Reial Societat. Per desavinences amb l'entrenador Mauricio Pochettino i amb la directiva, Raúl Tamudo la temporada passada només va jugar un total de 376 minuts a la Lliga. Amb la  nova samarreta, Tamudo ja ha marcat tres gols en cinc partits i dissabte s'enfronta al seu equip de tota la vida.

Sis anys compartint vestidor amb Raúl Tamudo donen per a molt. El porter camerunès de l'Espanyol, Carlos Kameni, sap com les gasta el davanter català. El va patir en els entrenaments i dissabte el tindrà com a rival.

Per viatjar a Sant Sebastià, Pochettino no podrà comptar amb De la Peña i el central Víctor Ruiz podria sumar-se a la llista de baixes. De fet, el central, lesionat, s'ha entrenat al marge del grup.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut