Espanyol

L'Espanyol torna a la feina sense Wakaso, amb permís del club, i Cristian Álvarez, que treballa a part

L'Espanyol ha donat per tancades les vacances de Nadal i aquest dissabte ja ha treballat pensant en el derbi del dia de Reis. L'única absència ha estat el ghanès Wakaso, que tenia permís del club, mentre que Cristian Álvarez ha fet treball al marge del grup per recuperar-se de la seva lesió.

Actualitzat
Quatre consignes de Javier Aguirre per començar, i tot seguit, tots a treballar. El tècnic mexicà ha anat per feina a la tornada de les vacances de l'Espanyol. Un entrenament molt físic obert al públic per començar a cremar els torrons, i per diumenge, una doble sessió de treball. L'objectiu, no perdre les bones sensacions d'abans de l'aturada i arribar en les millors condicions al derbi del dia de Reis.

Wakaso, amb permís del club, ha estat l'únic absent a l'entrenament d'aquest dissabte al vespre. El porter Cristian Álvarez, que es va perdre per lesió els últims partits de Lliga, continua exercitant-se a part d'un grup d'on poden marxar alguns efectius en els pròxims dies. El club busca sortida a jugadors com Galán, Rui Fonte o Cristian Gómez per fer lloc als possibles nous reforços.

Triangular solidari

Abans de l'entrenament hi ha hagut un torneig triangular solidari per recollir joguines pels nens de famílies amb dificultats. Els partits, organitzats pel club i la Federació Catalana de Penyes, s'han jugata la Ciutat Esportiva de Sant Adrià i s'hi han pogut veure en acció antics jugadors del club com Manel Martínez, Manel Serrano, Víctor Manuel Torres Mestre o Paco Palencia. Concretament, els tres equips eren un de veterans, una selecció de les penyes blanc-i-blaves i un equip de famosos i premsa pericos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut