Espanyol

L'Espanyol torna a la feina, i tot apunta que Sergio García podrà reaparèixer contra el Mallorca

Després de les sessions preparatòries de relaxació amb què va acabar la setmana passada, l'Espanyol ha tornat a la feina aquest dimarts disposat a trobar la fórmula per trencar la sequera golejadora que l'ha acompanyat en els desplaçaments d'aquesta temporada. Un dels que poden contribuir a la causa és Sergio García, que tornarà a l'equip coincidint amb el viatge a Palma.

Actualitzat
L'Espanyol es distorsiona fora de casa. De la manera més insospitada. I sí: s'ha de posar en el to correcte immediatament, si fem cas dels intensos crits amb què Pochettino ha esperonat els seus homes en la tornada a la feina. No n'hi ha per a menys: lluny de casa, cap punt i cap gol. Potser anirà bé la tornada d'un Sergio García que sap que té moltes coses per demostrar. Això sí, el Mallorca estarà eufòric després de puntuar al Camp Nou.

Dátolo també compta les hores per tornar a jugar. Porta un partit més que Sergio García sense fer-ho, quatre, però també podrà reaparèixer a Son Moix. Qui tot indica que no hi arribarà a temps és Carlos Kameni, que segueix al marge del grup i cedirà els guants a Cristian Álvarez, amb una nova opció per reivindicar-se com a peça vàlida per a la columna vertebral de l'equip perico. Tampoc hi serà Jordi Amat, que abans de marxar amb la selecció sub-19 ha jugat aquest matí contra l'Ascó en un partit de Tercera. El seu recanvi en la convocatòria serà un altre home del filial, David López, que també ha participat en el partit de l'empat a un contra els de la Ribera d'Ebre.

Per cert, de Mallorca, no se n'escapen gaires punts últimament, però no us perdeu les goteres que tenien aquest matí a la sala de premsa del club. Veurem si els de Pochettino també acaben trobant unes filtracions semblants en el conjunt balear diumenge a les cinc.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut