L'Espanyol s'ha entrenat aquest dimarts al matí (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol torna a la feina amb la "sensació agredolça" de la derrota del Pizjuán

El jugador blanc-i-blau Óscar Melendo ha explicat en roda de premsa que l'equip va plantar cara al Sevilla amb prou energia per aconseguir la victòria

L'Espanyol torna a la feina després d'un dia de descans. Sessió d'entrenament a la ciutat esportiva Dani Jarque amb les absències dels internacionals Mario Hermoso, que ha entrat en la convocatòria de Luis Enrique amb la selecció absoluta; Marc Roca, que està concentrat amb la sub-21; Óscar Duarte, amb la selecció de Costa Rica, i Roberto Rosales, amb Colòmbia.

El paraguaià Hernán Pérez ha pogut completar l'entrenament amb el grup, mentre que els lesionats Naldo i Pedrosa s'han exercitat al marge. Sergi Darder, per la seva banda, s'ha absentat de la sessió amb permís del club perquè aquest dimarts a la nit disputa el partit benèfic en favor dels damnificats per les inundacions de Mallorca de l'octubre.

Després de l'entrenament, ha comparegut en roda de premsa Óscar Melendo amb el record del Sánchez Pizjuán encara ben present:

"Tenim una sensació agredolça. Vam merèixer molt més. En la segona part ens va faltar una mica més de valentia i anar a totes. Si perdones, al final et fan el 2-1 i perds."

El jugador blanc-i-blau ha destacat que l'Espanyol va fer un bon partit contra el Sevilla encara que acabés en derrota:

"Tot el que vam fer va ser positiu i només ens va faltar materialitzar les ocasions i ser més ambiciosos de cara a porteria. No és un tema mental, no ens falta ofici, sinó materialitzar les ocasions."

Melendo no ha volgut entrar en el polèmic penal que el VAR no va assenyalar en el duel contra el conjunt andalús de diumenge passat:

"No vull opinar. Crec que és penal. Sergio es posa al davant del jugador i el tira a terra."