Espanyol

L'Espanyol torna a la feina amb la novetat d'Enzo Roco

El central xilè, últim fitxatge del conjunt blanc-i-blau, s'ha entrenat per primera vegada amb els seus companys per començar a preparar el Trofeu Ciutat de Barcelona, contra el Betis

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dimarts a la tarda als entrenaments per preparar el Trofeu Ciutat de Barcelona, que aquest diumenge enfrontarà els de Sergio González contra el Betis, un partit que TV3. oferirà en directe a partir de les 7 de la tarda. La gran novetat de la sessió preparatòria del conjunt blanc-i-blau ha estat la presència de l'últim fitxatge, el central xilè Enzo Roco, que s'ha entrenat per primera vegada amb els seus nous companys.

Per aquesta estrena davant de l'afició, l'equip s'està posant a punt i també ho està fent el camp, el Power8 Stadium, que es troba en ple procés de canvi de gespa. L'empresa Royalverd s'està encarregant del canvi. La gespa arriba en grans rotlles, que els operaris van estenent sobre la terra. Tot plegat, per tenir la millor superfície possible per a l'estrena de diumenge i per a la resta de la temporada.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut