Espanyol

L'Espanyol torna a decebre l'afició i perd amb l'Eibar (0-1)

Hi havia expectació per veure si l'Espanyol era capaç de retrobar-se amb la victòria per encarar la recta final de la Lliga amb més tranquil·litat. Però la derrota contra l'Eibar (0-1) ha provocat una nova decepció per a l'afició espanyolista.

L'Espanyol ha tornat a fer patir la seva afició. Els de Quique Sánchez Flores han estat incapaços de derrotar l'Eibar i han deixat escapar tres punts de Cornellà-el Prat.

Els bascos han dominat clarament la primera part en què els locals no han xutat mai entre els tres pals. David Lombán ha marcat el gol de la victòria amb un remat de cap a la sortida d'un córner (min 32). Amb 0-1 s'ha arribat al descans. Els jugadors de l'Espanyol han anat als vestidors entre els xiulets de l'afició.

En la represa, amb Sergio García en el terreny de joc (havia substituït Piatti), l'Espanyol ha sacsejat una mica més el partit i ha demostrat més vocació ofensiva. Gerard Moreno en un parell d'accions i el mateix Sergio García han posat a prova el porter Dmitrovic, que ha evitat l'empat blanc-i-blau.

Poc més de 12.000 espectadors han anat a Cornellà-el Prat. En acabar el partit, s'han tornat a sentir xiulets cap al joc de l'equip i alguns crits en contra de l'entrenador. L'Espanyol continuarà en setzena posició amb 36 punts. Ja porta més de cinc partits sense marcar un gol.