Quique Sánchez Flores abandona el Villamarín després de la derrota del seu equip
Espanyol

L'Espanyol tindrà tres dies de festa després d'una desfeta al Villamarín que l'allunya d'Europa

Els blanc-i-blaus es tornaran a entrenar dimecres en una sessió amb l'absència dels internacionals Óscar Duarte i Aarón Martín, convocats amb Costa Rica i la sub-21 espanyola

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha donat tres dies de descans als seus futbolistes després de la derrota contra el Betis al Benito Villamarín (3-0) i ha programat la pròxima sessió a les 10.30 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El preparador blanc-i-blau ha aprofitat l'aturada de Lliga del cap de setmana que ve, a causa dels compromisos de les seleccions, per modificar la rutina habitual.

Sánchez Flores dosificarà les càrregues de treball per tenir els futbolistes en el millor estat de forma de cara als últims nou compromisos de competició. També serà una setmana important per a la recuperació del lateral dret Javi López. El capità té un trencament fibril·lar de grau 1 a l'adductor de la cama dreta i aquest cap de setmana sense lliga hauria d'accelerar la posada a punt. Segons els terminis previstos, hauria d'estar llest per al següent compromís.


D'altra banda, Quique Sánchez Flores no podrà comptar amb el central costa-riqueny Óscar Duarte ni amb el lateral esquerre Aarón Martín en les pròximes sessions de treball. Duarte ha estat convocat per la selecció absoluta de Costa Rica per enfrontar-se amb Escòcia i Tunísia, i Aarón, amb la sub-21 espanyola per jugar contra Irlanda i Estònia.

Més lluny d'Europa

L'Espanyol s'allunya gairebé de manera definitiva de poder jugar a Europa la temporada que ve, després de la desfeta contra el Betis. Els blanc-i-blaus sumen 35 punts i són tretzens a la classificació. Un dels capitans del conjunt espanyolista, David López, va admetre la derrota sense excuses.

"Hi ha hagut moltes coses. Primer de tot, han sigut superiors amb la pilota, en la pressió després de perdre la pilota, en intensitat. A nosaltres ens ha faltat velocitat en el joc, personalitat. No és una qüestió de ganes ni de voluntat; poso la mà al foc per tots. Tothom hi ha posat tot l'esforç, i, si mireu les dades, segur que hem corregut una barbaritat, però ens han superat."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut