InnJoo lluirà el seu nom a la part posterior de la samarreta de l'Espanyol (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol tanca un acord de patrocini amb l'empresa InnJoo fins a final de temporada

La marca proveïdora de dispositius intel·ligents i serveis de software lluirà el seu nom a la part posterior de les equipacions oficials del primer equip blanc-i-blau

Actualitzat

L'Espanyol ha arribat a un acord amb un nou patrocinador oficial. Es tracta de l'empresa InnJoo, la marca proveïdora de dispositius intel·ligents i serveis de software, que lluirà a la part posterior de les equipacions oficials del primer equip al costat dels dorsals dels jugadors.

De moment, l'acord és únicament fins al final d'aquesta temporada, i en el partit de lliga d'aquest dissabte contra l'Alabès a Cornellà-el Prat, a les 13.00 hores, l'equip ja lluirà la marca del nou patrocinador. De tota manera, tant l'Espanyol com InnJoo, que va néixer el 2014 i distribueix els seus productes a 30 països, preveuen la possibilitat d'allargar el vincle en el futur.

El director general d'InnJoo a Espanya, Conrado Vázquez, s'ha mostrat satisfet per l'acord. "Identificar-nos amb aquest club ha estat un dels principals motius pels quals s'ha arribat a aquesta decisió, amb la qual les dues parts sortim guanyadores", ha assegurat.

Anar al contingut