Espanyol

L'Espanyol tanca l'acord amb el Boca Juniors per la cessió amb opció de compra de Roncaglia

El conseller responsable de la parcel·la esportiva de l'Espanyol, Germán de la Cruz, ha informat a Peralada que el club perico ha arribat a un acord verbal amb el defensa de Boca Juniors Facundo Roncaglia, que arribarà cedit per una temporada amb opció de compra. L'Espanyol es guarda una opció de compra de tres milions d'euros pel defensa argentí, que arriba per suplir les baixes de Marc Torrejón i de Sergio Sánchez, traspassats els últims dies al Racing de Santander i al Sevilla.

Actualitzat
"Amb Roncaglia s'ha arribat a un acord definitiu de forma verbal a través d'una conversa telefònica", ha explicat De la Cruz, que ha afegit que el jugador arribarà dijous a la capital catalana (18.00 hores) i passarà revisió mèdica divendres al matí, mentre que la presentació es faria el mateix divendres al migdia (13.00 hores) a Cornellà-el Prat.

Román podria marxar al Tenerife

Román Martínez assumeix que podria deixar el club després que li han obert la porta de sortida. El club blanc-i-blau necessita alleugerir la nòmina de jugadors extracomunitaris i el Tenerife és un dels equips que està interessat a fitxar-lo.

El Mònaco no vol cedir Nené

De moment continua lluny el possible retorn de Nené a l'Espanyol. L'extrem brasiler va oferir un bon rendiment la temporada passada amb la samarreta blanc-i-blava, i els responsables esportius es van marcar com a prioritat negociar amb el Mònaco per fer-ne efectiu el fitxatge. Però el conjunt francès es mostra inflexible.

La banda esquerra de l'atac és una de les posicions que vol reforçar Pochettino. Malgrat que sembla complicat comptar amb Nené, l'Espanyol no perd l'esperança que el Mònaco canviï d'idea. Per aconseguir-ho, l'equip perico té la complicitat del jugador.

A banda de Nené, la direcció esportiva espanyolista també té com a prioritat incorporar un migcentre defensiu que complementi la feina de Moisés Hurtado.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut