Espanyol

L'Espanyol tanca la primera volta amb una victòria contra un fràgil Granada (3-1)

Els blanc-i-blaus s'han imposat amb gols de José Antonio Reyes, Piatti i el debutant Marc Navarro a un rival que ha concedit moltes facilitats defensives i se situen en la desena posició, amb 26 punts

David CarballoActualitzat

L'Espanyol s'ha retrobat amb la victòria davant el Granada al RCDE Stadium i ha fet un salt fins a la desena posició de la classificació (3-1). Els blanc-i-blaus han sumat el primer triomf del 2017 amb gols de José Antonio Reyes, Piatti i Marc Navarro contra un rival que ha concedit moltes facilitats defensives i seguirà una jornada més en zona de descens i més lluny de la salvació.

Poc abans de l'inici del partit, l'Espanyol ha hagut de fer un canvi d'última hora en l'onze inicial. Víctor Sánchez s'ha ressentit d'unes molèsties durant l'escalfament i ha deixat el seu lloc a Marc Navarro, que ha fet el seu debut oficial amb el primer equip blanc-i-blau. El lateral barceloní, de 21 anys, és el quart futbolista del planter que fa el salt al primer equip aquesta temporada amb Quique Sánchez Flores després de Marc Roca, Melendo i Aarón.

Tot i aquest contratemps, l'Espanyol ha sortit decidit a oblidar el mal partit a Mestalla i ha començat dominant davant un Granada bastant fràgil en defensa. Fruit del seu major domini, José Antonio Reyes ha inaugurat el marcador en el minut 11 amb un gran xut que ha entrat per l'escaire del "Memo" Ochoa. Però quan millor estaven jugant els locals, el Granada s'ha trobat amb l'empat en una jugada a pilota aturada. Andreas Pereira, amb un llançament de falta des de la frontal, ha sorprès Diego López amb un xut per sota de la tanca defensiva.

El Granada, necessitat de punts per sortir de la zona de descens, s'ha refet del gol inicial de l'Espanyol amb aquesta acció aïllada però els blanc-i-blaus, molt superiors als andalusos, s'han tornat a avançar en el marcador en el minut 32. Piatti, amb una precisa mitja volta, ha tornat a batre Ochoa davant la passivitat defensiva dels homes de Lucas Alcaraz.

Debut somiat de Marc Navarro

Només començar la segona meitat, Lucas Alcaraz ha fet un doble canvi al Granada però no ha trobat el revulsiu esperat. Ben al contrari, el tècnic andalús ha vist com l'Espanyol ha fet el tercer en el minut 48 obra de Marc Navarro, que ha tingut un debut somiat amb un gran gol per l'escaire.

Els blanc-i-blaus han tornat a castigar la falta d'intensitat defensiva d'un Granada que no ha reaccionat i s'ha vist superat per un Espanyol que no ha hagut de patir per mantenir el seu avantatge en el marcador. Les aturades d'Ochoa encara han evitat una desfeta més àmplia dels visitants, que només han creat perill gràcies a alguna espurna de qualitat del jove malià Ally Mallé en el seu debut a Primera Divisió.

En un tram final plàcid, l'entrada de Salva Sevilla, que ha estat rebut amb xiulets per l'afició local, ha estat l'únic contratemps per un Espanyol que tanca la primera volta amb una còmoda victòria que el situa en la desena posició, amb 26 punts.