Espanyol

L'Espanyol tanca la gira asturiana amb bones sensacions a l'espera dels dos reforços

L'Espanyol ha tancat la gira per Astúries amb bones sensacions i aquesta tarda ha arribat a Barcelona. Pochettino n'ha fet un balanç positiu, tot i que espera que els dos reforços que falten per completar la plantilla solucionin algunes mancances, sobretot la preocupant sequera golejadora. De reforços també se'n parla a València, on aquest divendres ha arribat el ja exespanyolista Valdo, que ha fitxat pel Llevant després de rebre la carta de llibertat.

Actualitzat
A l'Espanyol li tocava tancar la segona etapa de la pretemporada, després del trofeu Ramón Carranza i el desastrós partit davant l'Sporting, amb la presentació de l'Oviedo davant el seu públic. La càrrega de partits consecutius que arrossegaven els de Pochettino va fer que, malgrat la diferència de categoria, el partit estigués bastant igualat des del primer minut.

En un estadi de Primera, amb una gespa de qualitat i contra un equip que aspira a recuperar com més aviat millor els moments de glòria viscuts en la màxima categoria, els blanc-i-blaus s'acomiadaven de la gira per Astúries per afrontar el segon any a Cornellà-el Prat. L'altre comiat el protagonitzava aquest divendres Valdo, que ha fitxat pel Llevant amb l'objectiu de consolidar l'equip granota a Primera durant aquesta pròxima temporada després de passar sense pena ni glòria la seva cessió al Màlaga.

Parla el tècnic

Mauricio Pochettino ha fet un balanç positiu dels quatre partits jugats i demana els reforços promesos, com el davanter Sergio García, i un substitut de Nico Pareja. Li agradaria disposar d'ells abans de l'últim partit amistós de la pretemporada, el dia 21 d'agost contra el Nàstic de Tarragona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut