L'equip guanyador en l'entrenament d'aquest dissabte al matí (@rcdespanyol)
Espanyol

L'Espanyol tanca diumenge la primera setmana de feina per viatjar dilluns a Indonèsia i començar els partits de pretemporada

Víctor Sánchez no ha pogut completar l'entrenament per una tendinitis a l'adductor esquerre

Actualitzat

La plantilla blanc-i-blava s'ha entrenat aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per completar una primera setmana de feina abans d'iniciar el viatge per Indonèsia. El primer equip ha fet una única sessió, a les 9.30 hores, a porta oberta, a les instal·lacions blanc-i-blaves de Sant Adrià.

Víctor Sánchez no ha pogut completar l'entrenament amb la resta dels seus companys. El futbolista, que té una tendinitis a l'adductor esquerre, ha realitzat un treball de fisioteràpia i readaptació funcional amb els fisioterapeutes del club. En principi caldrà estar pendent de veure la seva evolució durant els pròxims dies.

La plantilla blanc-i-blava tornarà aquest diumenge als entrenaments a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. La sessió, que començarà a les 9.30 hores, serà, però, totalment a porta tancada.  D'aquesta manera es completarà la primera setmana d'entrenaments de la pretemporada que continuarà, a partir d'aquest dilluns, amb el viatge a Indonèsia per enfrontar-se dimecres, en el primer amistós del curs, al Persija Jakarta. Està previst que, després de la sessió, Quique Sánchez Flores faci pública la llista de jugadors convocats per a aquest viatge.

David López, com la resta dels seus companys, han argumentat en aquesta primera setmana que el punt de partida d'aquesta temporada és el nivell que es va aconseguir la passada campanya. Sap que el repte no serà fàcil, però assumeix que "aquest ha de ser l'objectiu: intentar millorar els registres de l'any passat, sobretot perquè en l'inici ens va costar molt. Ara que tenim les bases esperem arrencar millor. Un inici més fort ens ajudarà al llarg de la temporada".

 

Anar al contingut