Espanyol

L'Espanyol supera el Sabadell (0-1) i es manté invicte en la pretemporada

Un solitari gol del jove del planter Víctor Álvarez, a la segona part, ha donat la victòria a l'Espanyol en el partit amistós contra el Sabadell disputat a la Nova Creu Alta. L'equip blanc-i-blau continua imbatut en aquesta pretemporada, i ja només li queda l'amistós contra el Saragossa abans de començar a disputar la Lliga. Els de Pochettino, fins i tot, han fallat un penal que no ha sabut transformar Verdú, també a la segona meitat.

Actualitzat
L'Espanyol continua sumant victòries aquesta pretemporada. Aquest dimecres s'ha imposat en l'amistós que ha jugat a la Nova Creu Alta de Sabadell contra l'equip local. Després d'una primera part sense gols, en la segona, l'àrbitre ha xiulat un penal inexistent per suposades mans d'Óscar Ramírez. Joan Verdú ha fet el llançament i el porter Nauzet l'ha parat. El gol de la victòria espanyolista ha arribat en el minut 20 de la segona part. Després d'un llançament de falta a càrrec d'Albín, hi ha hagut un refús i la pilota ha arribat a Víctor Álvarez, que acabava d'entrar, i ha marcat en la primera pilota que tocava.

L'equip blanc-i-blau continua imbatut en aquesta pretemporada i ja només li queda l'amistós contra el Saragossa abans de començar a disputar la Lliga. Els de Pochettino fins i tot han fallat un penal, que no ha sabut transformar Verdú també a la segona meitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut