L'Espanyol supera el Nàstic de Tarragona en el partit amistós de pretemporada que han jugat al Nou Estadi (0-2)

Baptistao ha inaugurat el marcador fruit d'una gran combinació a tres bandes entre Marc Roca, Puado i Piatti. Borja Iglesias, a assistència de Sergi Darder, ha fet el segon i ha sentenciat el triomf dels de Rubi

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El partit amistós entre el Nàstic de Tarragona i l'Espanyol ha estat força igualat. Els grana no s'han deixat intimidar per la categoria de jugar contra un primera com l'Espanyol i han tingut diverses ocasions, sobretot en els primers compassos de joc. Però l'Espanyol ha sabut mantenir el cap fred i ja al minut 11 ha enviat un primer avís a la porteria de Bernabé que ha salvat el gol de Duarte a la sortida d'un córner. El pols s'ha equilibrat durant uns instants, però els blanc-i-blaus han pujat la intensitat i han començat a pressionar a l'àrea grana.

El primer gol dels de Rubi ha acabat arribant a cinc minuts del descans de les botes de Leo Baptistao que ha culminat una jugada perfectament definida entre Marc Roca, que retalla davant d'un marcador sense problemes; Puado, que rep la pilota i la passa en un sol toc i d'esperó a Pablo Piatti i l'argentí serveix l'assistència al davanter brasiler, perfectament col·locat a dins de l'àrea. Una combinació de la qual ben segur que Rubi haurà pres bona nota per la gran qualitat que han mostrat.

En el segon temps, els de Gordillo han lluitat per empatar el partit però el conjunt perico ha sabut mantenir a ratlla els locals. La pressió ha anat incrementant i, tot i ser un amistós l'ambient en el terreny de joc s'ha escalfat en alguns moments. En una d'aquestes accions, Fali ha tingut una picabaralla amb Víctor Sánchez i li ha costat la vermella directa al jugador del Nàstic. L'àrbitre s'ha vist obligat a repartir diverses targetes grogues per calmar els ànims entre els dos equips.

En els últims compassos, Rubi ha fet entrar Sergi Darder i, només entrar, el mallorquí ha servit una assistència mil·limètrica a Borja Iglesias que no ha fallat a l'hora d'encarar la porteria d'Isaac Becerra i ha fet el segon gol de l'Espanyol.

Amb el 0-2 en el marcador, el partit ha arribat al desenllaç sense grans accions destacades. Amb aquest triomf, el nou Espanyol de Rubi continua intractable i manté la imbatibilitat durant la pretemporada.