Espanyol

L'Espanyol suma un punt per a l'esperança en empatar a zero al camp de l'Hèrcules

L'Espanyol va arrancar un punt de la seva visita al Rico Pérez en un partit amb poques ocasions de gol. Els de Pochettino van jugar una bona primera meitat i van millorar la imatge de les últimes jornades. A la segona, tots dos equips van jugar amb el resultat i van acabar donant per bo el repartiment de punts. Pochettino va sorprendre amb una alineació titular amb molts canvis, amb la inclusió d'Ivan Alonso i el debut de Raúl Rodríguez. L'empat deixa l'Espanyol a la setena posició amb 44 punts i el manté en la lluita per les places europees.

Actualitzat
Pochettino va sorprendre amb la inclusió de Raúl Rodríguez i Iván Alonso entre els onze homes que van sortir a jugar al Rico Pérez. El jove de 24 anys Raúl Rodríguez va formar parella a l'eix de la defensa amb Amat, i Galán va tornar al lateral. Javi López i Verdú van formar una parella inèdita al mig del camp.

Els de Pochettino van sortir disposats a netejar la pobra imatge de les últimes jornades i amb una jugada de Luis García que va estar a punt de rematar Osvaldo van començar a ensenyar les dents a l'Hèrcules. Els alacantins van replicar tres minuts després, en el 16 de la primera, amb un innocent xut de Kiko Femenía que Kameni va aturar sense problemes. El bon joc i domini de la pilota per part dels blanc-i-blaus no es va veure reflectit en el marcador. L'ocasió més clara per a l'Espanyol va arribar amb una nova jugada per la banda dreta que Osvaldo va rematar d'esperó i que Calatayud, el porter de l'Hèrcules, va refusar amb una gran intervenció.

L'Hèrcules, necessitat de punts per la seva delicada situació a la taula, va reaccionar i en la jugada següent Kameni es va lluir en un gran xut de Portillo, just quan s'arribava a la primera mitja hora de joc. L'Espanyol no va afluixar i, tot i no arribar amb claredat a la porteria rival, va fer gala d'una gran intensitat, concentració i domini de la situació. Als homes de Pochettino només els va faltar més profunditat en atac.

En l'últim instant de la primera meitat, el públic local va reclamar un penal en una jugada de Drenthe a l'interior de l'àrea, quan Galán va refusar la pilota en la incursió del defensa holandès.

El partit s'apaga a la segona meitat

En el minut 10 de la represa, l'àrbitre va anul·lar un gol a l'Espanyol per un fora de joc molt rigorós d'Osvaldo. Aquesta jugada hauria pogut canviar el signe del partit, però l'àrbitre no va acabar concedint el gol de l'argentí que havia superat Calatayud amb una gran vaselina.

Després d'uns tímids intents per part de tots dos equips i domini altern, el partit es va apagar. L'Hèrcules es va mostrar més incisiu, però la porteria blanc-i-blava només va passar per un gran ensurt quan el davanter local Valdez va rematar a la creueta una bona jugada de l'equip d'Alacant per banda esquerra.

Pochettino va fer sortir Isaías, el dissetè jugador del planter que debuta amb l'argentí, per Verdú. L'Espanyol va anar perdent empenta, i l'Hèrcules, més combatiu per aconseguir els tres punts, no va trobar la manera d'inquietar la porteria de Kameni. A la fi els dos equips es van repartir els punts, en un resultat que deixa oberts els seus objectius.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut