Espanyol

L'Espanyol suma quatre jornades sense conèixer la victòria després d'empatar "in extremis" amb el Vila-real

L'Espanyol ha sumat un punt en l'últim minut davant del Vila-real. Al Power8 Stadium, Mario s'ha avançat al 26 i els blanc-i-blaus han trobat l'empat a través de Colotto. L'Espanyol, però, suma quatre jornades sense conèixer la victòria amb dos punts de 12 possibles.

L'Espanyol ha sumat un punt en l'últim minut davant del Vila-real (1-1). Al Power8 Stadium, Mario s'ha avançat al 26 i els blanc-i-blaus han trobat l'empat a través de Colotto. L'Espanyol, però, suma quatre jornades sense conèixer la victòria amb dos punts de 12 possibles.

El jove central Éric Bertrand ha debutat amb el primer equip en un onze titular on ha tornat Víctor Álvarez. Durant els primers vint minuts, no hi ha hagut cap ocasió per part de dos equips que han intentat neutralitzar-se mútuament. L'inici ha estat incòmode, amb moltes pilotes aèries i imprecisions. Sergio García amb Víctor Álvarez han protagonitzat un tímid intent al minut 20, però sis minuts després, Mario ha avançat el Vila-real. El lateral groguet ha aprofitat una bona assistència de Cherysev per avançar-se. A partir del gol s'han viscut tres minuts amb un setge constant del Vila-real a l'àrea blanc-i-blava que s'ha saldat amb l'actuació de Casilla. L'Espanyol ha tingut una tímida reacció i Caicedo en una contra amb Sergio García ha pogut empatar. El partit, però, ha arribat al descans igualat en el joc, però poc vistós.

Víctor Álvarez, amb una targeta groga, ha estat sacrificat a la segona part. Els blanc-i-vermells han semblat que havien millorat en el primer tram del segon temps amb un xut de Colotto i després de Lucas Vázquez. Uche, però, ha fet tornar l'Espanyol a la realitat i el Vila-real ha tornat a buscar la porteria de Casilla. Colotto, en un llançament de falta, ha disposat d'una bona oportunitat que ha desaprofitat enviant la pilota al lateral de la porteria. Al minut 70, el Vila-real ha tingut el segon i Fuentes, des de la línia de gol, l'ha tret. La jugada l'havia iniciat gio per Vietto i aquest l'ha connectat amb força. A deu minuts pel final, el porter Asenjo ha protagonitzat un ensurt en caure malament des de l'aire fent una tombarella al terra després de voler blocar una pilota. La fe dels blanc-i-blaus en trobar el gol els ha permès empatar el partit en el minut 90 gràcies a un gol de Colotto i davant d'un Asenjo faltat de reflexes per la caiguda que havia patit minuts abans. L'Espanyol ha rascat un punt "in extremis" però continua per quarta setmana consecutiva sense conèixer la victòria.