Espanyol

L'Espanyol suma la primera victòria a la Lliga en un duel d'equips necessitats de punts, contra el Celta (2-1)

Espanyol i Celta necessitaven sumar per allunyar-se de la cua en un mal inici de temporada. El premi dels tres punts ha estat per als de casa, gràcies a l'encert dels primers minuts.

Daniel AlentoActualitzat

En un duel entre dos equips necessitats de punts, l'Espanyol ha sumat davant del Celta que entrena Juan Carlos Unzué (2-1) el seu primer triomf d'aquesta temporada a la Lliga. Amb els tres punts sumats, els de Quique Sánchez Flores han sortit de la zona de descens de la classificació. Ara són setzens amb 4 punts en 4 jornades, un més que el seu rival d'aquest dilluns que ja acumula 3 derrotes.

Els blanc-i-blaus han començat el matx molt més encertats que els gallecs. Gerard Moreno ha xutat massa creuat en el minut 6 i Jonny ha tret del cap la pilota a Leo Baptistao en el minut 8. Finalment, en el minut 10, Gerard Moreno ha obert el marcador rebent d'esquenes a porteria i girant-se molt bé per xutar. A l'inici de la jugada, però, el davanter estava en fora de joc. La freqüència d'ocasions pels de casa ha baixat fins que en el minut 24 una pilota perduda per Cabral ha permès José Manuel Jurado llançar el contracop que ha acabat en el gol de Pablo Piatti.

En la segona meitat l'Espanyol ha cedit la iniciativa al Celta, obligat a avançar línies si volia puntuar. L'única arribada clara dels blanc-i-blaus ha estat en el minut 60, quan el porter Sergio Álvarez ha tret la pilota dels peus de Leo Baptistao amb la punta dels dits. Nou minuts més tard, però, ha arribat el gol visitant en un xut de Pione Sixto que ha desviat involuntàriament amb el cap Andreu Fontàs. Els locals han reclamat fora de joc, però el central català estava correctament situat. El Celta ha buscat amb ganes l'empat, però sense generar prou perill per aconseguir-ho.